Legend -mallisto

Viscount Legend

Suurin ja kaunein, mutta painoa silti vain 21 kiloa. Identtinen soittopöytä klassisen Hammond-konsoliurun kanssa (B3, C3, A100...); kaksi viiden oktaavin koskettimistoa presettioktaaveineen, täydet liukutankosarjat, sekä keinukytkimet oikeilla paikoillaan. Lisäksi reaaliaikaiset säädöt mm. keyclickille, putkisärölle, perkussiolle, äänipyörien ylivuodolle sekä pikavalinnat kolmen aikakauden urkumallinnuksille ja paljon, paljon muuta.

Hinta 2590,- EUR (sis. alv 24%) + toimituskulut

 

Viscount Legend Live

Sama urku kuin Legend vielä aavistuksen kuljetusystävällisemmässä muodossa. Soundillisesti täysin identtinen isoveljensä kanssa, tässä tingittiin ainoastaan painosta (-3 kiloa) ja leveydestä (-16 cm) jättämällä presettikoskettimet ja keinukytkimet pois.

Hinta 1890,- EUR (sis. alv 24%) + toimituskulut

 

 

Viscount Legend Solo

Äänellisesti sama edellisten kanssa, mutta yhdellä manuaalilla ja silti kahdella liukutankosarjalla. Jos yksisormioinen urku riittää, niin tästä ei uskottavien Hammond-soundien roudaus enää kevene.

Hinta 1090,- EUR (sis.alv 24%) + toimituskulut

 

 

 

Lisävarusteet

Lisää fiilistä Legendin lisävarusteilla, mm. näyttävällä puujalustalla ja siihen sopivalla penkillä, sekä 18- tai 25-koskettimen jalkiolla. Massiivisen ulkonäön antavat jalustat menevät saranoituna pieneen tilaan ja ennen pakettiauton ja raavaat roudarit vaatinut 200 kilon soitin kulkee nyt yhden urkurin voimin henkilöautolla.

 

 

 

 

PDF-esitteen voit ladata täältä

Tarkemmat tekniset tiedot uruista löydät esitteestä ja jos jokin silti jää askarruttamaan, ota yhteyttä!

Blogista löydät viimeisimmät uutiset ja tiedot mm. toimitusaikatauluista.

HINNASTO

Vicsount Legend -urkujen ja lisävarusteiden hinnasto

TILAA LEGEND

Urkujen ja tarvikkeiden tilaus vielä toistaiseksi yhteydenottolomakkeen kautta