Legend -mallisto

Viscount Legend Classic

Suurin ja kaunein. Viscountin puusepät pukivat vuosien kirkkourkukokemuksella Legendin tekniikan näyttävään klassiseen kuoreen. Tässä soitin, jossa legendaarinen soundi yhdistyy fyysiseen ja visuaaliseen ison urun kokemukseen.

Hinta 9990,- EUR (sis. alv 24%) + toimituskulut. Hinta sisältää jalustan, jalkion ja penkin.

PDF-esitteen (Legend Classic) voit ladata täältä

 

 

 

 

 

 

Viscount Legend

Iso ääni ja ison urun soittotuntuma, mutta painoa silti vain 21 kiloa. Identtinen soittopöytä klassisen Hammond-konsoliurun kanssa (B3, C3, A100...); kaksi viiden oktaavin koskettimistoa presettioktaaveineen, täydet liukutankosarjat, sekä keinukytkimet oikeilla paikoillaan. Lisäksi reaaliaikaiset säädöt mm. keyclickille, putkisärölle, perkussiolle, äänipyörien ylivuodolle sekä pikavalinnat kolmen aikakauden urkumallinnuksille ja paljon, paljon muuta.

Hinta 2695,- EUR (sis. alv 24%) + toimituskulut

PDF-esitteen (Legend/Legend Live) voit ladata täältä

 

 

Viscount Legend Live

Sama urku kuin Legend vielä aavistuksen kuljetusystävällisemmässä muodossa. Soundillisesti täysin identtinen isoveljensä kanssa, tässä tingittiin ainoastaan painosta (-3 kiloa) ja leveydestä (-16 cm) jättämällä presettikoskettimet ja keinukytkimet pois.

Hinta 1970,- EUR (sis. alv 24%) + toimituskulut

PDF-esitteen Legend/Legend Live) voit ladata täältä

 

 

Viscount Legend Solo

Äänellisesti sama edellisten kanssa, mutta yhdellä manuaalilla ja silti kahdella liukutankosarjalla. Jos yksisormioinen urku riittää, niin tästä ei uskottavien Hammond-soundien roudaus enää kevene.

Hinta 1150,- EUR (sis.alv 24%) + toimituskulut

PDF-esitteen (Legend Solo) voit ladata täältä

 

 

 

Viscount Legend Exp

Legendin soundimaailma mahdutettuna MIDI-moduliin.

Hinta 590,- EUR (sis.alv 24%) + toimituskulut

 

 

 

 

 

 

Joey DeFrancesco -erikoismallit (JdF signature)

Maailman arvostetuimpiin jazzurkureihin kuuluva Joey DeFrancesco on ollut mukana Legendin kehitystiimissä ja hänen mukaansa nimettyihin erikoismalleihin sisältyy kolme Joeyn omaa urkumallinnusta. Ulkoisesti JdF signature -urut erottuvat mustalla värityksellään.

JdF signature -urkujen mallikohtaiset hinnat löydät hinnastosta.

 

 

 

 

 

Hurricane 210 keyboardvahvistin

Hurricane on alusta alkaen urulle suunniteltu kompakti (41 kg) 2-kanavainen vahvistinkaappi. Se yltää urun laajan dynamiikan alimpaan bassoon asti ja 4 x 150 watin teho ei jätä urkuria kitaristien armoille. DSP-ohjattuna Hurricanen taajuusvaste on lineaarinen ja se on tarkoitettu käytettäväksi nimenomaan lesliesimulaattorin kanssa, jolloin erilaiset mallinnukset toistuvat juuri niin kuin ne on tarkoitettu.

Hinta 1490,- EUR (sis.alv 24%) + toimituskulut

PDF-esitteen (Hurricane 210) voit ladata täältä

 

 

 

 

 

Lisävarusteet

Lisää fiilistä Legendin lisävarusteilla, mm. näyttävällä puujalustalla ja siihen sopivalla penkillä, sekä 18- tai 25-koskettimen jalkiolla. Massiivisen ulkonäön antavat jalustat menevät saranoituna pieneen tilaan ja ennen pakettiauton ja raavaat roudarit vaatinut 200 kilon soitin kulkee nyt yhden urkurin voimin henkilöautolla.

Tarkemmat tekniset tiedot uruista löydät esitteistä ja jos jokin silti jää askarruttamaan, ota yhteyttä!

Blogista löydät viimeisimmät uutiset ja tiedot mm. toimitusaikatauluista.

 

 

 

HINNASTO

Vicsount Legend -urkujen ja lisävarusteiden hinnasto

TILAA LEGEND

Urkujen ja tarvikkeiden tilaus vielä toistaiseksi yhteydenottolomakkeen kautta