Ensimmäiset Legendit toimitettu (30.6.2017)

Pienelle lomalle on hyvä lähteä kun ensimmäinen etappi on saavutettu. Viime viikolla, juuri ennen juhannusta saapui Suomeen ensimmäinen asiakkaille toimitettu erä ja ensipalaute on ollut suorastaan ylitsevuotavan positiivista. Tuohon palautteeseen ehdin jo vähän varautuakin, sillä itse sain kytkettyä oman Legendini 147-tyypin putkilepaan pari viikkoa ennen sitä. 11-pinnisten liittimien saapumista odotellessa tein kytkennän linjaulostulosta väliaikaisen etuvahvistimen kautta (Legendin 11-pinnisestä audiotulosta saadaan linjatasoon nähden jo valmiiksi yli tuplavahvuinen signaali, joten balansoimatomaan lepaan sen pitäisi riittää ilman vahvistusta), ja mitä sieltä kuuluikaan…

Okei, vahvistimessa putki on aina putki ja leslien fyysistä läsnäoloa resonansseineen ei mikään mallinnus toista, mutta perhana että kuulosti hyvältä lepan kautta! Netin keskustelupalstalla eräs käyttäjä puki asian sanoiksi osuvasti: Nyt ensimmäisen kerran tuntuu siltä, että soitin on nimenomaan urku, eikä urkua mallintava kosketinsoitin. Oikeastaan tässä alkaisi kaipaamaan hieman kriittistäkin palautetta, sillä mahdollisiin softapäivityksiin otettaisiin mielellään vastaan parannusehdotuksia.

Fiilistelyt jatkuvat loman jälkeen ja todennäköisesti syyskuun aikana saadaan ainakin Turkuun järjestettyä vapaamuotoinen tilaisuus, jossa pääsee vertailemaan tonewheeliä ja clonewheeliä. Siitä ja järjestelyistä enemmän Facebookin puolella.

-JP

p.s. Perheen pienin, yksimanuaalinen Legend Solo on nyt virallisesti tuotannossa ja sitä aletaan toimittaa elokuussa. Hinta 1090,- (sis alv 24%) ei enää päätä huimaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *