Turku Organ Summit 27.10. 2017!

Aikataulut ja järjestelyt saatiin vihdoin kohdalleen, joten tässäpä tulee virallinen ilmoitus tiettävästi ensimmäisestä Turussa järjestettävästä Hammond-teemaisesta urkutapaamisesta.

Perjantaina 27.10. ovat Turun Seudun Musiikkopiston ison salin ovet avoinna kello 14-20 välillä. Paikalle on silloin roudattu kokoelma urkurin unelmakamppeita; opiston oma B3 ja Leslie 122, sekä Viscount KeyB Legend niin ikään 251 -putkilepalla ja myöskin aktiivikaiuttimilla, jotta lesliesimulaatiota pääsee suoraan vertailemaan oikeaan pyörittimeen. Näiden rinnalla on äänessä lisäksi Nord C2 uusimmalla softaversiolla, jolla se on soundillisesti identtinen uusimman C2D-mallin kanssa.

Teemaan kuuluu myös klassinen ”oma soitin mukaan”, joten jos näiden lisäksi haluat käyttää verrokkina omaa urkuasi merkistä riippumatta, niin sekin on mahdollista.

Tilaisuuden ohjelma on täydellisen vapaamuotoinen, eli varsinaista ohjelmarunkoa ei ole. Paikalla on kuitenkin tarkoitus olla talon puolesta taustatukea, eli jos jamitteluhalua ilmenee niin rytmiryhmä ja tarvittavat soittimetkin pitäisi löytyä… 🙂

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Jotta järjestävällä taholla olisi kuitenkin edes jonkinlainen aavistus siitä, montako aiheesta kiinnostunutta paikalle on tulossa, niin pyytäisin tulijoilta kuittausta meiliin jp@tonewheel.fi tai Facebookin tapahtumasivulle, jonne löydät tiesi nopeimmin www.facebook.com/keybfinland

Tässä vaiheessa toivotan kiinnostuneet lämpimästi tervetulleeksi ja jatkan hienosäätöä.

-JP

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *